Certificaten

We zijn trots dat we de ISO 9001 certificering hebben en we beschouwen deze norm als de minimale vereiste. Bovendien willen we bij PRS International alle normen op het gebied van kwaliteitsbeheer overtreffen, op elk niveau en elke afdeling.

ISO 9001
PRS International - ISO 9001

ISO 9001

Het management beschouwt gezondheid en veiligheid niet als een last. Wij erkennen het belang van onze rol op dit gebied en tonen sterk leiderschap op het hoogste niveau. Daarom stellen we hiervoor middelen beschikbaar en doen we er alles aan om te zorgen dat alle PRS-medewerkers ongeschonden en ongedeerd terugkomen van hun werkzaamheden. Deze toewijding wordt verder versterkt door ons specifieke team interne, bekwame veiligheidsexperts en de implementatie van een uitgebreid, praktijkgericht veiligheidsbeheersysteem. Dit systeem is gebaseerd op jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van werkomstandigheden en beroepsrisico's.

 

We zorgen dat alle gevaren en risico's die het bedrijf heeft vastgesteld en beoordeeld, worden beheerst, bewaakt, gedocumenteerd en opgevolgd.

SCC - PRS International
PRS International - SCC 2008 5.1

SCC 2008 5.1

PRS International is een trotste houder van het SCC Petrochemical 2008/5.1 certificaat. Dat betekent dat ons veiligheidsmanagementsysteem in staat is om het hoogste niveau van dienstverlening te behalen volgens de vereiste reglementen van dit certificaat.

 

Al onze medewerkers hebben het basis SCC certificaat en al onze Operational Managers hebben een VCA-VOL certificaat.

FPAL Registration PRS International
FPAL registratie

FPAL geregistreerd bedrijf

PRS International is er trots op om een geregistreerd FPAL bedrijf te zijn. FPAL wordt gebruikt bij grote inkoop organisaties binnen het Verenigd Koninkrijk en de Europese olie- en gasindustrie.

 

Het stelt bedrijven binnen deze sectoren in staat om gebruik te maken van de door Achilles geauditeerde leveranciers binnen het pre-kwalificatie systeem. Dit kan gebruikt worden om leveranciers te identificeren en te beoordelen voor handelsmogelijkheden. Op die manier kunnen risico's verminderd worden binnen de keten waarbij tijd, middelen en kosten bespaard worden.

+