icon-arrow-right
HomeDienstenInstallaties bedrijfsklaar maken

Installaties bedrijfsklaar maken

PRS International heeft een aantal doelen voor het bedrijfsklaar maken van installaties. Deze zijn: het aantonen en vastleggen dat de aangepaste of nieuw geïnstalleerde apparatuur of systemen werken volgens de vereiste specificaties en om het onderdeel of systeem bedrijfsklaar te maken. De omvang van het bedrijfsklaar maken kan variëren, afhankelijk van de grootte van de faciliteit; de doelen zijn echter hetzelfde.

Truck

Stoom en lucht blazen

Het bedrijfsklaar maken van grote projecten, bijvoorbeeld (petro)chemische installaties, olie- en gasplatformen en pijpleidingen, is een complexe en geavanceerde technische specialiteit. PRS International heeft jarenlange ervaring en technische kennis waarmee wij uitstekende diensten kunnen verlenen ten behoeve van uw project.

 

PRS International biedt de volgende diensten aan:

  • Stoom en lucht services
  • Chemische reiniging
  • Drogen
  • Vullen en consultancy
  • Installaties bedrijfsklaar maken en de voorbereiden
  • Engineering diensten

Commissioning services

Chemical cleaning

Naast de standaardmethoden voor reiniging, biedt PRS International ook een breed scala diensten aan voor chemische reiniging van pijpleidingen en processystemen voor de procesindustrie en de elektriciteitscentrales. 

Chemical cleaning

Pipeline pre-commissioning

De specialistische diensten van PRS International zijn geschikt voor het gebruik tijdens de hele levensloop van een pijpleiding en worden uitgevoerd tijdens de aanleg, het bedrijfsklaar maken, het operationeel gebruik, de onderhoud en de buitenbedrijfstelling.

Pipeline pre-commissioning
+