icon-arrow-right
HomeDienstenTurnaround Services

Turnaround Services

PRS International levert een volledig diensten pakket met stikstoftoepassing, aan zowel onshore- als offshorebedrijven. Wij hebben bijvoorbeeld de mogelijk tot het leveren van Stoomverdampers, Ambient Vaporizers, Stikstof pomp spreads tot wel 20.000 m³/h (high flow, hoge temperatuur en zelfs low flow, lage temperatuur) voor alle Reactor Cooldowns, Hot stripping, Purging of Catalist clean out.

Turnaround services
  • Nitrogen purging
  • Product Hot-stripping
  • Nitrogen reactor cooldown/ heat-up
  • Mechanical services
  • Testing services
  • Engineering services

Turnaround services

Nitrogen reactor cool-down

Het afkoelen van een reactor is een tijdrovend proces, dat met de conventionele methode vaak tot vier dagen duurt. Met de techniek voor versnelde afkoeling kan de afkoeltijd met enkele dagen worden verkort, tegen een fractie van de kosten. Wij garanderen een goedkope, snelle en veilige afkoeling met behulp van onze Nitrogen reactor cool-down unit.

Nitrogen reactor cool-down

Chemical cleaning

Naast de standaardmethoden voor reiniging, biedt PRS International ook een breed scala diensten aan voor chemische reiniging van pijpleidingen en processystemen voor de procesindustrie en de elektriciteitscentrales. Het gebruik van oplossingen en/of reinigingschemicaliën met oppervlakteactievestoffen is effectiever dan de traditionele methoden met mechanische reiniging waarbij alleen pigs worden gebruikt.

Chemical cleaning
+