icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Polen

Inbedrijfstelling LNG-terminal

Het doel van dit project was aan te tonen dat de aangepaste of nieuw geïnstalleerde systemen volgens de vereiste specificaties werken, het volledige systeem bedrijfsklaar te maken en zo veilige en succesvolle opstart achteraf te garanderen.

Locatie
Świnoujście
Land
Polen

Een veilige en succesvolle start-up is waar het bij commissioning om draait, wij zijn begonnen met dat precies in gedachten.

De hoge- en lagedruk systemen van de volledige installatie hebben wij getest, nadat wij de installatie van water hebben ontdaan met onze stikstofpompen.

Daarna hebben we het systeem gedroogd tot verschillende dauwpunten. De criteria voor gas- en vloeistofhoudende systemen waren verschillend en we hielden ons aan de eisen van de klant.

Na succesvolle testen en het volledig drogen van het systeem was het systeem klaar om met LNG gevuld te worden.

Dat is het doel dat we in het begin voor ogen hadden en wij hebben opnieuw een succesvolle klus geleverd.

Het ingassen in LNG-schepen of het inertiseren van deze schepen met stikstof is een dienst die wij al leveren. Met deze combinatie zijn wij het bedrijf om contact mee op te nemen voor LNG gerelateerde diensten.

Meer weten over onze LNG gerelateerde diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling via +31 (0)524 599 980 of via sales@prs-international.nl

Related Commissioning