icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zweden

Inbedrijfstelling project: Helium lek testen.

Inbedrijfstelling aan het einde van een turnaround: Helium lektesten om een lekvrije start-up voor een gerespecteerde klant veilig te stellen.

Locatie
Zweden
IMG_20220701_084447.jpg

Meer dan 100 tests, meer dan 50 warmtewisselaars en verschillende volledige systeemtests.

In tijden waarin helium moeilijk te krijgen is kunnen we terugvallen op onze betrouwbare wereldwijde industriële gas leveranciers.

Voorbereiding: Onze engineeringafdeling heeft samen met de klant de testpakketten gemaakt. We gebruiken onze testdatabase met alle P&ID's, testpacks en klantplanning om controle op de voortgang te houden en het project zo efficient mogelijk te laten verlopen.

Uitvoering: Eerste identificeren we elk systeem met de klant. Daarna beginnen we met de voorbereiding en de test zelf. Uiteindelijk laten we de systeemdruk op een gecontroleerde en veilige manier af.

Afronding: Een volledig rapport van elke individuele test, inclusief alle certificaten en opnames, wordt gedeeld met de klant. Een back-up van dit rapport kan worden verkregen uit onze testdatabase.

In alle fasen hebben we technische ondersteuning geboden, hetzij op locatie, hetzij per telefoon om te helpen met de uitdagingen die zich tijdens dit project konden voordoen.

De klus werd naar volle tevredenheid van de klant en net op tijd geklaard om naar een ander land te gaan om te beginnen met het volgende helium lek test project.

Wilt u dat uw turnaround succesvol eindigt met een lekvrije start-up? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. +31 (0)524 599 980 van sales@prs-international.nl

Related Commissioning