icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Offshore

Offshore services samenvatting

Putinterventie, pijpleiding diensten, stikstof diensten en inbedrijfstelling, slechts enkele van onze projecten die met succes zijn uitgevoerd.

Locatie
Offshore
Offshore services.jpg

Stikstofdiensten offshore

Wij hebben in een van de projecten de productie van verschillende putten opgestart met het liften van de vloeistoffen naar surface tot het punt waarop het reservoir de vloeistoffen zelf naar boven kon produceren. Het interventieteam installeerde een gasliftvalve, zodat we de stikstof via de annulus op het laagst mogelijke punt in de put konden injecteren.

Sommige putten hebben alleen een beetje hulp nodig bij het verlagen van het gewicht van de vloeistof met extra vloeistoffen en stikstofinjectie. Via de kill wing-valve met overdruk verlaagden wij het gewicht en kon het reservoir daarna uit zichzelf de productie hervatten.

Offshore.jpg

Inbedrijfstelling en pijpleidingdiensten offshore

Met nieuwe platformen komen verschillende stikstofdiensten die wij onze klanten kunnen leveren.

Helium lektesten, voordat het platform in het water wordt neergelaten om ervoor te zorgen dat er geen lekken ontstaan wanneer de opstart begint. Na de installatie van deze platformen onderwerpen we alle onderdelen in het systeem aan verschillende druktests om ervoor te zorgen dat deze installaties geen lekkages bevatten bij ingebruikname.

De pijpleidingen die van het ene platform aan het andere platform zijn verbonden, worden gereinigd en geïnspecteerd door middel van pigging om ervoor te zorgen dat deze leidingen schoon en lekkage vrij zijn.

Meer weten over onze offshore mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling via +31 (0)524 599 980 of via sales@prs-international.nl