icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Zuidwending

Pilot waterstofopslag; Stikstofdiensten en drukverlaging

Pilot waterstofopslag ten behoeve van de energietransitie. Drukverlaging van waterstofgas- en stikstofdiensten ter ondersteuning van putinterventie.

Locatie
Zuidwending
Land
Nederland

Waterstoftransport en -opslag zijn enorm actueel op dit moment. Pilots en testen zijn er om te zorgen voor een veilige manier van omgaan met waterstof en een beter milieu voor ons allemaal in de toekomst

Dit project hebben wij met onze stikstofdiensten een veilige well exit procedure veiliggesteld. Met onze stikstofpompen hebben wij een geëgaliseerde druk over de blowout preventer weten te hanteren om zo het waterstofgas in de put te houden.

Aan het einde van deze pilot is ook de drukverlaging van de proefput voor waterstofgas door ons verzorgd.

Het complete project was succesvol en samen met onze klanten willen wij de kennis en expertise opbouwen om het servicebedrijf van uw keuze te zijn als het gaat om stikstof en affakkel-/drukverlagingdiensten die bij waterstof horen.

Voor meer informatie Diensten met stikstoftoepassing