icon-arrow-right
HomeOver PRS InternationalBedrijfsinformatie

PRS International

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

KVK gegevens:
Pipeline Refinery Services B.V.
Statutair gevestigd in Emmen

KVK:
60075120

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

Welkom bij PRS International

Pipeline and Refinery Services International is gevestigd in Nederland en bouwt snel een reputatie op als betrouwbare dienstverlener in de sector van onshore en offshore pijpleidingen, (petro)chemische industrie en raffinaderijen.

 

Het management van PRS International bestaat uit ervaren en enthousiaste professionals, die allemaal kennis en ervaring hebben op hun eigen gebied binnen de sector. Het bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie door end-to-end-diensten en innovatieve oplossingen van hoge kwaliteit te leveren aan klanten over de hele wereld. Elke dienst of oplossing wordt apart geanalyseerd, voorgesteld en uitgevoerd met het doel te voorzien in de behoeften van onze klanten.

 

We zien het als onze taak om te innoveren en om voor klanten betere, snellere en voordeligere oplossingen te vinden. We bouwen relaties op met onze klanten die veel verder gaan dan eenmalige contracten. Het is onze overtuiging dat we alleen echt van toegevoegde waarde voor elkaar kunnen zijn als we elkaar goed begrijpen.

+