icon-arrow-right

Certificaten

PRS International is trots op de verkregen ISO certificeringen. Wij beschouwen deze norm als de minimale vereiste aan onze diensten. Bovendien willen we bij PRS International alle normen op het gebied van kwaliteitsbeheer overtreffen, op elk niveau en elke afdeling.

ISO 9001

Het management beschouwt gezondheid en veiligheid niet als een last. Wij erkennen het belang van onze rol op dit gebied en tonen sterk leiderschap op het hoogste niveau. Daarom stellen we hiervoor middelen beschikbaar en doen wij er alles aan om te zorgen dat alle medewerkers van PRS International ongeschonden en ongedeerd terugkomen van hun werkzaamheden. Deze toewijding wordt verder versterkt door ons specifieke team interne, bekwame veiligheidsexperts en de implementatie van een uitgebreid, praktijkgericht veiligheidsbeheersysteem. Dit systeem is gebaseerd op jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van werkomstandigheden en beroepsrisico's.

 

PRS International zorgt ervoor dat alle gevaren en risico's die het bedrijf heeft vastgesteld en beoordeeld worden beheerst, bewaakt, gedocumenteerd en opgevolgd.

SCC 2008 5.1

PRS International is een trotste houder van het SCC Petrochemical 2008/5.1 certificaat. Dat betekent dat ons veiligheidsmanagementsysteem in staat is om het hoogste niveau van dienstverlening te behalen volgens de vereiste reglementen van dit certificaat.

 

Al onze medewerkers hebben het basis SCC certificaat en al onze Operational Managers hebben een VCA-VOL certificaat.

FPAL geregistreerd bedrijf

PRS International is er trots op om een geregistreerd FPAL-bedrijf te zijn. FPAL wordt gebruikt bij grote inkooporganisaties binnen het Verenigd Koninkrijk en de Europese olie- en gasindustrie.

 

Het stelt bedrijven binnen deze sectoren in staat om gebruik te maken van de door Achilles geauditeerde leveranciers binnen het pre-kwalificatie systeem. Dit kan gebruikt worden om leveranciers te identificeren en te beoordelen voor handelsmogelijkheden. Op die manier kunnen risico's verminderd worden, waardoor er tijd, middelen en kosten bespaard worden.

CO2-Prestatieladder

CO2-reductie staat bij PRS International hoog op de agenda. We beseffen dat onze projecten en bedrijfsvoering van invloed zijn op de leefomgeving. Maar besef alleen is niet voldoende. Het gaat erom hoe we die CO2-reductie waarmaken.

+