icon-arrow-right
HomeOver PRS InternationalGezondheid, veiligheid en welzijn op de werkplek

Gezondheid, veiligheid en welzijn op de werkplek

PRS International heeft een zeer goede staat van dienst op het gebied van veiligheid en werkt continu aan het handhaven van deze reputatie.

Het management beschouwt gezondheid en veiligheid niet als een last. Wij erkennen het belang van onze rol op dit gebied en tonen sterk leiderschap op het hoogste niveau. Daarom stellen we hiervoor middelen beschikbaar en doen wij er alles aan om te zorgen dat alle medewerkers van PRS International ongeschonden en ongedeerd terugkomen van hun werkzaamheden. Deze toewijding wordt verder versterkt door ons specifieke team interne, bekwame veiligheidsexperts en de implementatie van een uitgebreid, praktijkgericht veiligheidsbeheersysteem. Dit systeem is gebaseerd op jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van werkomstandigheden en beroepsrisico's. PRS International zorgt ervoor dat alle gevaren en risico's die het bedrijf heeft vastgesteld en beoordeeld worden beheerst, bewaakt, gedocumenteerd en opgevolgd.
 

Wij zorgen ervoor dat alle gevaren en risico's die het bedrijf heeft vastgesteld en beoordeeld, worden beheerst, bewaakt, gedocumenteerd en opgevolgd.

 

PRS International werkt momenteel aan het verkrijgen van de OHSAS 18001-certificering en is al in bezit van de ISO 9001 certificering.

+