icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Missie & Strategie

Elk afzonderlijk teamlid hanteert onze normen en deze zijn ingesloten in onze algehele werkcultuur, die de kern vormt van PRS International.

 • We doen dingen goed, altijd meteen de eerste keer.
 • Onze merknaam is onze kracht.
 • Altijd een stap voor, met vertrouwen, precisie en overtuiging.

Missie

De betrouwbaarste en meest ethische dienstverlener zijn in de sector olie, gas, energie en raffinaderijen. We streven ernaar om duurzame relaties met onze klanten aan te gaan door hun verwachtingen te overtreffen en hun vertrouwen te winnen middels uitmuntende dienstverlening. Daarnaast hanteren we de hoogste normen op het gebied van professionaliteit, integriteit, eerlijkheid en redelijkheid in onze relaties met leveranciers, onderaannemers en professionele partners.

 

Strategie

De dynamische groei van PRS International kent drie pijlers voor strategische groei:

 1. VOORTREFFELIJKE UITVOERING
  Bij het realiseren van uitstekende klanttevredenheid doen we geen concessies aan de kwaliteit en worden veiligheid, planning en budgetten strikt nageleefd.
 2. PROGRESSIEF LEIDERSCHAP
  Dankzij meer dan 70 jaar aan kennis en ervaring onder het personeel heeft PRS International een ongekende voorsprong.
 3. CONTINUE TECHNNOLOGISCHE INNOVATIE
  PRS International werkt hard om continu bij te blijven op het gebied van nieuwe technologieën en ontwikkelt zelf ook nieuwe technologieën. Zo verwerft het bedrijf een flinke voorsprong op de concurrentie.