Zoeken
Calamiteit services nitrogen

QHSE

Onze integriteit en intenties uitgedrukt in de missie van PRS International blijken uit onze investeringen in hoogwaardig personeel, de beste installaties, apparatuur en de hoogste trainingsnormen.

Kwaliteitsbeheer

Met een kwaliteitsbeheersysteem dat is gericht op planning, bewaking, controle en continue verbetering, zorgt PRS International dat projecten op tijd worden voltooid en voldoen aan de hoogste norm. Een team ervaren en bekwame managers in verschillende vakgebieden bieden technische kennis en geven leiding aan zeer vakkundige technici. Daarnaast worden alle werkzaamheden gecontroleerd door een kwaliteitsbeheerteam

“PRS gelooft in het leveren van diensten van hoge kwaliteit.”

Certificaten

NEN en ISO 9001

PRS International is trots op de verkregen ISO 9001 – certificering. Wij beschouwen deze norm als de minimale vereiste aan onze diensten. Bovendien willen we bij PRS International alle normen op het gebied van kwaliteitsbeheer overtreffen, op elk niveau en elke afdeling.

VCA** 6.0 2017

PRS International is een trotste houder van het VCA** 6.0 2017 certificaat. Dat betekent dat ons veiligheidsmanagementsysteem in staat is om het hoogste niveau van dienstverlening te behalen volgens de vereiste reglementen van dit certificaat.

Al onze medewerkers hebben het basis VCA** 6.0 2017 certificaat en al onze Operational Managers hebben een VCA-VOL certificaat.

FPAL geregistreerd bedrijf

PRS International is er trots op om een geregistreerd FPAL-bedrijf te zijn. FPAL wordt gebruikt bij grote inkooporganisaties binnen het Verenigd Koninkrijk en de Europese olie- en gasindustrie.

Het stelt bedrijven binnen deze sectoren in staat om gebruik te maken van de door Achilles geauditeerde leveranciers binnen het pre-kwalificatie systeem. Dit kan gebruikt worden om leveranciers te identificeren en te beoordelen voor handelsmogelijkheden. Op die manier kunnen risico's verminderd worden, waardoor er tijd, middelen en kosten bespaard worden.

CO2-Prestatieladder

CO2-reductie staat bij PRS International hoog op de agenda. We beseffen dat onze projecten en bedrijfsvoering van invloed zijn op de leefomgeving. Maar besef alleen is niet voldoende. Het gaat erom hoe we die CO2-reductie waarmaken.

Gezondheid, veiligheid en welzijn op de werkplek

PRS International heeft een zeer goede staat van dienst op het gebied van veiligheid en werkt continu aan het handhaven van deze reputatie.

Het management beschouwt gezondheid en veiligheid niet als een last. Wij erkennen het belang van onze rol op dit gebied en tonen sterk leiderschap op het hoogste niveau. Daarom stellen we hiervoor middelen beschikbaar en doen wij er alles aan om te zorgen dat alle medewerkers van PRS International ongeschonden en ongedeerd terugkomen van hun werkzaamheden. Deze toewijding wordt verder versterkt door ons specifieke team interne, bekwame veiligheidsexperts en de implementatie van een uitgebreid, praktijkgericht veiligheidsbeheersysteem. Dit systeem is gebaseerd op jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis van werkomstandigheden en beroepsrisico's. PRS International zorgt ervoor dat alle gevaren en risico's die het bedrijf heeft vastgesteld en beoordeeld worden beheerst, bewaakt, gedocumenteerd en opgevolgd.

Wij zorgen ervoor dat alle gevaren en risico's die het bedrijf heeft vastgesteld en beoordeeld, worden beheerst, bewaakt, gedocumenteerd en opgevolgd.

Het milieu

PRS International zet zich in voor de bescherming en de verbetering van het milieu. Hoge milieunormen vormen een continue prioriteit die wij hanteren in onze activiteiten door strikte naleving van het milieubeleid van PRS International. Dit beleid wordt nageleefd in combinatie met de interne beleidsregels van PRS International. Het milieubeheersysteem is specifiek opgesteld en geïmplementeerd ter ondersteuning van deze toewijding. Dit systeem wordt momenteel gebruikt voor alle diensten die PRS International levert.