icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Diensten voor pijpleidingen

PRS International biedt een uitgebreid pakket diensten aan voor het inbedrijfstellen van pijpleidingen, het buitenbedrijf stellen van pijpleidingen, het onderhoud van pijpleidingen, het afsluiten en verleggen van pijpleidingen en pijpleidingdiensten voor de internationale (petro)chemie, raffinaderij, olie- en gas sectoren.

Deze diensten omvatten onder andere project-engineering, reinigen, meten, kalibreren, hydrostatisch testen, pneumatisch testen, ontwateren en drogen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het piggen van pijpleidingen, een zeer effectieve manier voor het reinigen van pijpleidingen middels een juiste combinatie van pigs en chemie.

24/7 excelling in services!

Pijpleidingen worden regelmatig gereinigd, zodat u de kwaliteit van uw product kunt waarborgen en er voorkomen kan worden dat er lekkages ontstaan aan de pijpleidingen. Dit komt ook ten goede aan de betrouwbaarheid en de levensduur van de pijpleidingen zelf. Uit ervaring blijkt dat onze technieken voor het reinigen van de pijpleiding resulteert in betere product kwaliteit en dat debiet beperkingen niet meer aan de orde zijn.

Wij bieden een breed scala pijpleidingdiensten aan, waaronder:

  • Inspectie van pijpleidingen
  • Piggen, testen en drogen van pijpleidingen
  • Verplaatsen van pijpleidingen
  • Reinigen van pijpleidingen
  • Bevriezen van pijpleidingen
  • Chemische pijpleiding reiniging voor inbedrijfstelling
Voor meer informatie: Onze projecten