icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Diensten voor pijpleidingen

PRS International biedt een uitgebreid pakket diensten aan voor het inbedrijfstellen van pijpleidingen, het buitenbedrijf stellen van pijpleidingen, de onderhoud van pijpleidingen, het afsluiten en verleggen van pijpleidingen en pijpleidingdiensten voor de internationale olie- en gasindustrie en firma's met onderwateractiviteiten.

Deze diensten omvatten onder andere project-engineering, reinigen, meten, kalibreren, hydrostatisch testen, pneumatisch testen, ontwateren en drogen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het piggen van pijpleidingen; een zeer effectieve manier voor het reinigen van pijpleidingen.

24/7 excelling in services!

Pijpleidingen worden regelmatig gereinigd, zodat operators kunnen zorgen dat producten voldoen aan de specificaties en er voorkomen kan worden dat er lekkages ontstaan aan de pijpleidingen. Dit komt ook ten goede aan de betrouwbaarheid en de levensduur van de pijpleidingen zelf. De resultaten van onze technieken voor het reinigen van pijpleidingen blijken uit de interne inspecties van pijpleidingen: betere productkwaliteit en een hogere doorvoer.

Wij bieden een breed scala pijpleidingdiensten aan, waaronder:

  • Inspectie van pijpleidingen
  • Piggen, testen en drogen van pijpleidingen
  • Verplaatsen van pijpleidingen
  • Reinigen van pijpleidingen
  • Bevriezen van pijpleidingen
Voor meer informatie: Downloads